Nocí...
Anotace: noční města...všechna stejná...
Noční pohledy nevidomých oken,
spouštějíc cáry přizabitých snů
do ulic…z dlouhých rudých loken
sypou se růže bez ostnů.
„Pospěš si“ zpívá pod balkonem
opilý mladík svojí milé,
ta druhého dne vlastním skonem
dosvědčí….láska je jen chvíle.
V temnotě jinak všechno bývá,
ploty jsou kostry velkých ptáků.
A město? Je jak děvka chtivá,
Co strká prachy do tabáku.
Přečteno 247x
Tipy 19
Poslední tipující: Evžen Bizon, Džín, Karmínka, poustevník Jirka, 6thSun, monterka, Simísek, saddova, Ctěný pán, fuu, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)