Přání k narozeninám
Anotace: Je to už dost starý :-) Vyhrabal sem to v původním počítači.Je to tu spíš jen pro ucelení dílek :-)
Přemýšlel jsem co Ti dám.
Jsou to jen bonbony s přáním k narozeninám.
Snad třeba jen na chvíli se oči Tvé rozzáří.
Možná se objeví i úsměv na tváři.
Stejně jak vím, že vždycky smála ses stále.
Teď je Ti o rok víc - o kus života dále.
Přeji Ti ať ZŮSTANEŠ SVÁ - nenech se ovlivnit, buď jak každej Tě zná.
Přeji Ti hodně RADOSTI - hoď za hlavu všechny starosti.
Přeji Ti hodně ŠTĚSTÍ - když život Tě srazí, tak vstaň a dej mu pěstí.
Přeji Ti hodně ZDRAVÍ - to nejdůležitější jest, a ostatní se nějak spraví.
Závěrem přeji Ti hodně LÁSKY - ta jediná u srdce zahřeje, neměj z ní na čele vrásky.
Přečteno 777x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
Komentáře (3)
Komentujících (2)