Bezdomovec
Anotace: trochu jinak... (jen krátké útěky sama před sebou... ode všech... a zpět...)
V jedné misce váhy
neúcta a plíseň,
v druhé misce
už bydlí někdo jiný
Všechny moje snahy
jen smích a tíseň,
závist lišce,
že je mezi svými
Okna otevírám,
a stejně se dusím,
odpusťte mi,
že od vás musím
Člověk je sám,
když podřídit zkusí
svoje sny dvou
pro autobusy
do světů dětí...
A křídla lásky
někam pryč letí...
Přečteno 302x
Tipy 29
Poslední tipující: pejrak, WAYWARD, Iva Borecká, Aka Kiss, labuť, Myrja, Psavec, spare, Bíša, Holis, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)