Hmm, truchlivá..čekající na konec. Ou, ten pocit bych nesnesl! Takhle to zní moc melancholicky, neřeknu čekat na konec jedné cesty...samozřejmě že tím nemyslím změnit báseň, ta je OK, pouze mluvím o svém přístupu ke smrti ;-)
12.10.2008 22:12:00 | Chancer
myslím jako takhle...
Zetlený pražec
Polámaný smyčec
Plačící stařec
Čeká na konec.
apod. :)
21.09.2008 23:14:00 | Boscai
krásná!
neviem, nakolik jsem si to vsugerovala a nakolik to byl autorský záměr, ale... vždycky k sobě hezky jsou i první verše před pomlčkami, ty s pomlčkou, i ty za nimi. A ke každé skupince sedí poslení verš :))
21.09.2008 23:13:00 | Boscai
Ahoj, právě jsem přelouskala všechny Tvé básně a nemám lsov. Je to nádhera...stal jsi se jedním z mých literáckých oblíbenců. Děkuji.
S pozdravem Egretta
06.08.2008 13:28:00 | Egretta