..pro děti bez rozdílu..
Anotace: kdy už najdeme ten smysl, který je všem nadosah, a přitom dalek!!!
Sbírka:
..mimochodem..
..kéž děti cítí lásku ze všech stran
..kéž negativní přístup k nim je blokován
..kéž vlastní hýčkají je z podstaty
..kéž vyhnou se jim falše proklatý
..kéž děti znají lásku odevšad
..kéž bez rozdílu má je každý rád
..kéž radost v tváři u všech je patrná
..kéž dobré obilí poroste ze zrna
..kéž děti mají lásku navěky
..kéž přetvářka jim budou daleký
..kéž čistý pohled je jim darován
..kéž kroky míří do pravdivých bran
Přečteno 370x
Tipy 19
Poslední tipující: Pevya, Ninala, Iva Borecká, Psavec, Bíša, j.c., Holis, WAYWARD, Skywalker, poustevník Jirka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)