Časoprostorná
V mracích zas
se slunce choulí do spaní
smutné ráno
duše mírně zabolí
odnikud se k sobě
vrací andělé
zbití svými křídly
profesionálové
vstup zakázán
na tvé dveře vytesán
oku tvému lahodí
a ty jsi zůstal sám
ochuzen o pocit radosti
v sobě hledáš štěstí ztracené
lístky na smrt
už po sté vrácené
Copyright © 2008, Monsignore
Přečteno 322x
Tipy 24
Poslední tipující: Milásek, labuť, Lorraine, Psavec, Myrja, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., igniss, Petbab, Holis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)