Anotace: původně jsem zamýšlel hutnější záležitosti z dovolené..bo byla fantastická.. takže omluva... může za to pan Kerouac.. .)) (HAIKU - NEHAIKU)
Sbírka: Haiky
Beanečku..díky za komentíky..a vlastně za tebe..cecil o tobě stále vypráví..a jak vidno..asi je to i naopak!! takže už jen to políbení..a obal in natura..a známe se odjatěživa :o))
04.10.2005 08:24:00 | šuměnka