Dvě strany mince
Každá mince má dvě strany.
Jako kostka má různé hrany.
Člověk má pro změnu dvě tváře.
Pána a pokorné páže.
Pravda je též měřena metrem dvojím,
toť můj názor a za ním stojím.
Vráska značí stáří i krásu.
Mapa bloudění, správnou trasu.
Lež se skrývá v pravdě.
Dobrý skutek pro změnu ve zradě.
Pýcha zas pokorou se stává.
Nenávist se láskou zdává.
Poušť v oceán se mění.
Osobní modlitba je pro většinu klení.
Vražda někdy omlouvá spravedlnost.
A dobrá vůle oděná v zlost.
Každý člověk jiný názor.
Však na smysl slov pozor.
Neboť rády spouští kola osudu,
a místo slávy žijeme pro ostudu.
Přečteno 355x
Tipy 20
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, Jitinka, slečna.závist, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, strašidýlko-střapatý, Dedillope, cevert, Ctěný pán, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)