Anotace: Jak říká má oblíbená kniha Kočkám bál závidíš (Ditrichová), všechno je o něčem a tak je přirozené, že tato báseň je o některých z vás. Pokud se nenajdete, odpusťte, mohl bych pokračovat moc dlouho a to by už nudilo. A moc děkuji všem.
No ejhle.. to takhle koukám kdopak mi dal tip k mojí poslední básničce.. nejprv jsem se plácla do čela a pak mi to začlo připadat dost vtipné. ale tuhle báseň, doufám, potká nějaký veselejší konec. Ta je totiž úplně jiná.
ps: jmenuje se Bál kočkám závidíš. a taky ji mam ráda.
A děkuji za výstižnost =)
16.09.2008 17:41:00 | Kapika