Bezva nápad. Ať si všichni na literu vytrháme mandle, nosní i krční pro jistotu, a pak to půjde samo. Ale neměl jsi to tajemství vykecat!!!D)
07.08.2008 13:12:00 | IvoMaria
jako urcite si nadan,ale nekdy mam z tech tvych rymu takovy pocit nesoumernosti, dle toho soudim, že volný vers by ti sel naramne, protože pouzivas zajimave slovni spojeni...ale ty rýmy mi casto drhnou...
07.08.2008 09:39:00 | saddova