Na nejvyšší věži světa vlát
Chtěla bych...
na nejvyšší věži světa vlát
a nevidět své prohry
jen větru se oddávat
a neptat se dokdy.
Chtěla bych...
na mořských vlnách kolébat duši
na křídlech ptáků obletět svět
znát i to co jiní tuší
a co nechci nevědět.
Chtěla bych...
na nejvyšší věži světa vlát
a nebát se zklamání
jen větru se oddávat
ve víře že mě zachrání.
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: Lost Dream, WAYWARD, cevert, Ctěný pán, Marfuša, WhiteSkull
Komentáře (3)
Komentujících (3)