BYTOST
Anotace: jsem rád, že se předchozí básnička tak trochu líbí, tak snad tímhle se trefím do dalších srdíček a probudím v nich vzpomínku
Je pomalu a tma
vidím, že vkusně
šero tě obléká
častý můj sne
bytosti průhledná
opojný nápoji
ty zpola nezahalená
nádherný nástroji
s něžným tělem štíhlým
jak umělcem vypracovaná
v polosvitu záříš
ty moje, jen moje jediná
jsi ke mě blíž, to procitáš
a pak jako ocel chladivá
mojí duší a srdcem pronikáš
Přečteno 328x
Tipy 9
Poslední tipující: Bloodmoon, Holis, igniss, Actafool, Lost Dream, fuu
Komentáře (2)
Komentujících (2)