chabost
Anotace: nevím.nevím.nevím. (Miserere)
Sbírka:
Miserere
Své chabé výmluvy
skrývám tiše
tiše dýše
na záda mi moje vina.
Má vina
ve vzduchu zůstal jen vzdych
a na polštáři dva tvé vlasy.
A vše se horkem tetelí.
A slzy vyschly, nebo spíš nebyly.
Jen chabost.bezmoc.ponížení
(být náhle bez minulosti …?)
dávám vám prostor, chabé výmluvy
tančete valčík, tango, úplně co chcete
hlavně tu zůstaňte,
protože jestli odejdete
budu už prázdná docela.
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: adida, Štěpina G, Psavec, Myrja, spare, Egretta, WAYWARD, bez nápadu na přezdívku..., Simísek
Komentáře (4)
Komentujících (4)