Anotace: tak tahle tvoje vlastnost mě vážně štve...
:) Já byla taky taková voda...víš, když je ti 20, ještě máš čas dělat chyby, jsi vlastně boháč, který si smí vodu nabrat plnými hrstmi a mezi prsty nechat svobodně protéci...jak ale stárneš, a tím nechci říct, že já jsem nějak stará:) to vůbec ne:))) zjišťuješ, že i tím, jak moc si nalučeš, vlastně sílíš a pak, pak třeba změníš kolikrát směr, aniž bys šel s proudem, který by tě mohl bez problémů unášet...
06.04.2009 22:21:00 | Sunny