Utekla?
Anotace: Snad všichni to známe když strašně chceme,ale strach je silnější.
Život je jedno velké "zatni zuby"
a ohlídnout se zpět
nenávratné ukončení.
Bum.Klika spadla.Dveře se otvírají.
Mezi zuby cedíš krev
a není tvoje.
Rád ohlídnul by ses.
Kartáček narval mezi zuby,
víš ona se ti hrozně smála.
Ukazuje prstem a směje se ...
jako malé dítě.
Malá nechtěná.
Chvíli tam a chvíli zase zpátky.
Zvedala se jí sukně
a ty ses neodvážil ani podívat.
Tak třeba zítra...
Až znova pujde kolem.
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: bez nápadu na přezdívku..., SZN, fuu, Ctěný pán
Komentáře (2)
Komentujících (2)