Proud myšlenek I
Anotace: Ze sna a z umění, bouře a koření.
Smrtka ruku mi podala,
ta se otevřela,
neznehybněla, nemlčela,
ta ruka, promluvila.
Stáhla mě dolů
na dno myšlenek.
Vražda, nože, dýky
a já!
"Neeee. To nemůže být pravda."
Smrtka se jen usmívá,
kroutí hlavou :
"nejsi tam ty, jen sleduj."
Nejsem tam, já tam nejsem?
Přitom se vidím.
A utíkám ze sna,
jsem jen naivní,
jsem tak bláhová.
A mrtvá?
A smrtka odchází se slovy :
" Nespěchej,
ještě pár dní,
polib ho,
zabij ho
a pak uvidíš."
Buď čarodějkou?
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Actafool, Belmon, Psavec, Ctěný pán, Holis, Bíša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)