Obelisk...
Anotace: žulový...stisk.....
Pouhá dekorace?
pro někoho možná…
Pro mne
chladného skláře
rozpálen
kámen
dotekem slunce
závrať
záře...
Mohutný avšak štíhlý
komolý
čtyři strany
jehlan hlazený...
Jeden kus
z jednoho kamene
monolit
delikatésní...
Na vrcholku
malou šošolku
pyramidní…
Zdobený bájnými reliéfy
Popsaný tajnými hieroglyfy...
Tichý strážce
předchrámí
se svou Bohyní…
Já obejmul jej
prostoupil v něj
pohltil mne děj...
Já byl s Ní….
Přečteno 298x
Tipy 25
Poslední tipující: pejrak, Oťas, unstoppable, Lorraine, Noc17, labuť, orca, NikitaNikaT., monterka, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)