Karta padá dnem vzhůru
tři karty dnes padly
udeřily stůl
srdcová dáma
rozvířila sukněmi
ticho a prach
to král oněmí
a dostane strach
z neznáma
tři karty na hraně
netvař se spoutaně
v rukávu eso
myšlenky hladké
jak vyžehlená cesta
tiše nesou
tvůj život z města
poslední den
uzavřít váháš
v banku je všechno
.....
třesoucí prsty
v rozporu s klidem
táhnou svůj osud
z hromádky papíru
tak moc všem na míru
pokoušíme dosud
jestli se unaví
štěstíčko toulavý
...
padla osmička
Přečteno 277x
Tipy 23
Poslední tipující: Holis, Jiparo, Raduzk, vodnař, Bíša, Myrja, WAYWARD, její alter ego, enigman, Štěpina G, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)