Bílá pěna na holení
Bílá pěna na holení
a v ní kapka krve.
Tohle však není zranění,
jako každé druhé.
Břitva ostrá padá k zemi
na hladké čisté dlaždičky.
Do ticha náraz zazvoní
- netušily ani sudičky.
Kaluž roste, rychle chladne,
nikdo se domů nevrací.
Tělo zcela bezvládné je.
Teď duše se vytrácí.
Smutné nehody se občas stanou,
někdo ztratí duši milovanou.
Chladné větry pak přivanou
osobu, nikým nepozvanou...
... Smrt.
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: Grimble Gromble, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)