Fotka
Anotace: náhody se nedějí...
jedna fotka…
ta za to může
došlo mi,
že nechci z Tebe muže
ta fotka na nádraží
před odjezdem
snad hloupý nápad,
co jsem měla
a potom příliš rychle
z automatu vytažená
na lesklém papíru
jsem nic neviděla
pak objevil se obrys
spíše tušený
jako bys byl upír,
kouzlo proměny
tomu jsme se smáli,
spolu hru hráli
pak hvízdnutí,
vlak zmizel v dáli
a měl zbyl ten
lesklý papírek
a hlava plná
vzpomínek
Ty ani nemůžeš být vidět,
já to nedovolím
dusím Tě v objetí,
protože se bojím
nemůžeš se nadechnout,
zbavit se umanutých pout
díky jednomu obrázku,
změnila jsem názor na lásku
slibuji
na dálku, Tě synu hladím
dávám Ti svobodu,
ustoupím do pozadí
Přečteno 292x
Tipy 28
Poslední tipující: cevert, a_tao, Belmon, JiTuŠaK, Bíša, Myrja, Holis, Churry, enigman, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)