Na samotě u lesa
Ranní rosou kráčet bosý,
žít si tak, jak mysl chce,
o nic nemuset se prosit,
vždy se vracet domů z cest.
Snídani neprožívat sám,
nespěchat denně do práce,
vždy rozpoznat každý klam
a užívat si legrace.
Žít na krásném místě,
kde svit i hvězdy vidět jsou,
nepoznat pachuť žízně,
při chůzi zemí vyprahlou.
Vidět denně laně pít,
co s jeleny se pasou,
prožít život a mít kid
a opíjet se krásou.
Přečteno 261x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, pejrak, poustevník Jirka, takova, Myrja, WAYWARD, Holis, labuť, Veru, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)