V záři popadaných sloupů
Prahou tehdy projíždělo ticho
A v krámcích se vyprávěly krtčí pohádky
O těch, co hledají tváře po čichu
A přespávají u kočovných princů
V záři popadaných sloupů
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Borecká, Churry, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)