Chci ti říct
v tichém úžasu hledím do svých očí
letí v nich ptáci s dlouhými křídly
ve dvou modrých tůních pod obočím
pořád ještě odvaha bydlí
v zanícení pohladím místa na své dlani
nesou tvou vůni, nejde zapomenout
teplá jsou dotykem lásky za svítání
oděna v náramky jejích něžných pout
smyčcem spleteným z nočního vánku
hrají mi víly ve vrbovém větvoví
hledám v duši další čistou stránku
popsaná minulost už nic nepoví
Přečteno 340x
Tipy 26
Poslední tipující: malá a šikovná, Jiparo, Raduzk, labuť, vodnař, Štěpina G, spare, Petbab, Psavec, deuxEm, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)