Na židlích...
Chtěl sedět...
Chtěl poznat
posadit se
chtěl
vědět…
Na každé
jen chvíli
a zas dál letěl
a tak
postupně
židle
obsadili
jiní...
teď už věděl
že na jedné
měl zůstat sedět…
teď zůstal stát
ztratil se
sám
v prostoru mezi Světy
ve své duši
cizozemec
z krajiny srdce
vyděděněc….
Přečteno 311x
Tipy 27
Poslední tipující: pejrak, unstoppable, takova, Churry, Noc17, SZN, Bíša, visla, labuť, Myrja, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)