Cítím
Cítím….
Žár i chlad…..
Radost i žal…
Bolest i strach...
Pouta i svobodu...
Cítím…
Že mohu i nemohu...
Chci i nechci…
Věřím i nevěřím...
Cítím….
Lásku i nenávist...
Cítím vše…a někdy necítím zas nic…..
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: Štěpina G, enigman, gentoo, Holis, WAYWARD, poustevník Jirka
Komentáře (2)
Komentujících (2)