Sám sobě Kainem
V pekelných mukách
jsem hříčkou v rukách
svého osudu.
Od čerta k ďáblu
opět se hrabu,
chci najít cestu ven.
Na lásku zapomeň,
zhýralče ztracený
v bludném kruhu,
ty snílku s touhou
dobrodruhů.
Ty, srdce jehož
po dvou slečnách
prahne,
svou lásku zabíjíš,
sám sobě jsi Kainem!
Přečteno 339x
Tipy 18
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, spare, jedam, Dračičák, labuť, a_tao, Marfuša, Holis, Myrja, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)