Uhm
Anotace: přeberte si to jak chcete
Všichni máme vzpomínky,
díky nim jsme takoví,
barevní jiní, zvláštní
a přece stejní.
Pouliční lampy nesvítí,
Žijeme ve světě neverbální komunikace..
ve tmě jsme krásní.
k čemu věty?
Někdy stačí slova...tady.. teď.. hned..
a když jsme jetí?
Zvuky stačí..
Jsme přerostlé děti
ooo jeee ,uhm,wrumf....
jsme jetí
stačí nám zvuky a slova
pořád a znova
jsme jiní a stejní,
ale i tak se máme rádi
Přečteno 287x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Churry, Holis, její alter ego, WAYWARD, LauraKošinová
Komentáře (1)
Komentujících (1)