Minerva
Anotace: Myslim si,že si může udělat další zářez na svých opálených prsou. Jak puritánské........
Odliv je sluha
trilobitích milenců.
Mořská olejová duha
ze Saturnových prstenců.
Sytě říhaný otčenáš
v nespláchnutém pisoáru.
Frapantní víla dotčená
nemá o mě páru.
Z jihu se lehce nese
vlna pýchou syta.
Dýchá na kotníky komtese,
pěnou, Dolce vita.
Co naplat v červenci,
na obloze plné orgijí,
odnášejí vzpomínky mravenci,
verbovaní do smutných legijí.
Ona jejich pastýřem,
ze srdce z kamení.
Šmíruji potajnu vikýřem
to její znamení.
Hlasem takřka po slepu,
vábí dalšího Vojtu.
Já se strachem stále klepu
po hlasitém Post Coitu!!!
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
Komentáře (0)