Anotace: ...nezbývá, než poděkovat Saddové za báječný víkend... a doufat v brzké "naviděnou":)...
Preji Vam dvoum jeste dalsi krasne víkendy, pratelstcvi je silne pouto.
18.08.2008 22:12:00 | carodejka
: ) nemám slov :-) a zůstává potutelný úsměv
12.08.2008 21:05:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková
Šeráku já myslím, že malinko přeháníš :-), navic v KH jsi byl par hodin :-)
ale i tak na orliku s technarema za zady, hysterkou co rvala do telefonu a studenou vodou..i tak se to snad trosku vyvedlo..
jsem ráda, že se ti s námi líbilo...
ps. priste vás s G. v kentu zase porazime :)))
11.08.2008 09:32:00 | saddova
Je krásně vyznávací...
PS: u té princezny jsem se přehlídla a vylezlo z toho: "K princezně poblouzněné plynem...." Fakt jsem se lekla...asi už budu muset jít spát... ;)
11.08.2008 00:08:00 | Egretta