Vabank...
Anotace: s jedním pánem... s jedním párem trojek....
Dva hráči u stolu…
Já s tváří žulovou
v očích střepy
On v kápi
bez tváře
jen obraz temna
odráží světy...
kolem svíce
nekteré hoří
jiné ne
Oba bez hnutí
On bez srdce
jen to moje
tiše buší
kamenné…
On přihodil
Já dorovnal
a přidal
pár svejch let
a jeden paralelní svět…
On karty položil
jako pokaždý
prohrál….
S timhle pánem
neprůhledným
vždycky se dá hrát
On totiž neumí blafovat….
Neusmál se
ani nezamračil
jenom vstal….
jednu svíci zapálil…
a odešel....
Já se pousmál...
a někde
z plamene tý vášně
novej život
vzešel….
Přečteno 326x
Tipy 30
Poslední tipující: pejrak, poustevník Jirka, Oťas, Lenie, unstoppable, Caracol, takova, Myrja, Churry, Noc17, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)