Má maska nejde sejmout - mám pocit, že snad jsem ani žádnou nenasadila ( ale jistá si tak úplně nejsem) "o)
11.08.2008 19:39:00 | Churry
Myslím že bychom se hodině hooodně divili kdyby lidé byt na jeden den zahodili masku a byli tím čím a kým opravdu jsou.Mě osobně by se to moc líbilo. Docela mě nebaví pořád dokola zkoumat co je za maskou .....
Moc hezký :o))
11.08.2008 16:21:00 | Nút
davam ti tip za myslenku...ale neverim , ze bys i ty pobcas nepouzil ten ci onen prevlek :)
11.08.2008 16:03:00 | saddova
Klidně oblečení, klidně v maskách...ale s nahou duší...to by se svět podivil...nad lidskou nahou lží...
11.08.2008 15:05:00 | labuť