Pláč ohně
Anotace: ..každý se do ohně dívá jinak ...
Plameny ohně
žalují
noční obloze
že s pokročilou hodinou
nechává
je hladovět
tak rudnou vzteky
a troufale prskají
Poslouchá
jejich
syčivý nářek
i ustávající
výbuchy
rudého hněvu
sledujíc proměnu života
v popel a prach
Jen noční rosa
píše svou
temnou slzou
po tváři kondolenci
a v zádech
mrazí poznání
když smutná melodie
zazní do ticha
za víčka usedá
popelavá touha
splynout s
uhlíky
a utopit se
na dně sklenky
pak - minutu po věčnosti
nastává tma …
Přečteno 459x
Tipy 34
Poslední tipující: kikis, Jin, Isobel, 6thSun, hanele m., Pišák, Caracol, vodnař, el viento, igniss, ...
Komentáře (12)
Komentujících (11)