Bourbon
Anotace: Lidé máji přeci pít...
Tam na polici Bourbon
Zažene ti stesk i zhon.
On tě má velice rád
Jen si musíš trochu dát.
Když se vrátíš mrzuta
Televize zapnuta
Nech ji vlastní život žít
Lidé mají přeci pít.
V jaksi zvláštním opojení
Zapomeneš to, co není
Z reality nevrle
Vpluješ hned do postele.
Víš...
Bourbon tě má velice rád,
Jen si musíš trochu dát...
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)