hele, me se to moc libilo, uzs kdyz mi to poslal. neozvala jsem se, a tak sis usetril dlouhy vyplakavaci rozhovor. jen ti muzu rict, ze to bylo velmi narocne, coz je nevhodne psat do komentaru, no, basnicka pekna, jednoducha, tvoje, ci take jina, ze...typicka ívlfišovská, ano víme, víme. juhujuj. mej se.
12.08.2008 19:52:00 | Franti