basen plna beznych, fadnich rymu, ktera nezaujmou..ne proto, ze by byůla spatna,ale jsou proste jen okoukana...
11.08.2008 22:45:00 | saddova
Tak hned na začátek, moc si nedokážu vyložit tento řádek
a miluji Tě mockrát.
Potom bych ti snad poradila, že v druhém odstavci máš chybu. Jsou ti lidé, proto ve slovesech: přišli, hrabali, vytáhli, nemůžeš napsat na konci tvrdé y.
Jinak se mi myšlenka tohoto díla celkem líbí, jen je to trošku nepostačující. Alespoň tedy pro mne.
11.08.2008 20:48:00 | 0-0