Černé věnce
skryju Tě za úsměv
z popela snů
i bubeník už ztrácí dech
z absence tvých hebkých rtů
a z nebes ukradnu
těch pár našich hvězd
snad v osamění vychladnou
když ztratí náplň cest
Přečteno 259x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, shakespeares, Holis, Bíša, 0-0
Komentáře (3)
Komentujících (3)