Chvílení...
Anotace: Vše...co lahodilo zraku
Pokud budeš procházet kolem,
Vítej v mém domě
Št'estěno neochvějná.
Pokud jen vánek
Zlehka polehtá ti tváře,
Snad na okamžik
Budeme i št'astní.
S prvním úderem hodin
Proměníme na blud
Vše co lahodilo zraku
A teď'...
Jen v nedochvějnem Ted'
Žij, byt' jen zlomek sekundy.
Je téměř nemožné
Zachytit chvílivy okamžik...
Přečteno 232x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
Komentáře (3)
Komentujících (3)