Pohlazení
Anotace: "někdy je prostě jednoduší to napsat..." - neznámý grafoman
Okolo hodin já chodívám,
nekončím tam cestu svou.
Mám pocit, který nemívám
a myšlenku ani jedinou.
Myšlenku chtěl bych jen
zachránit před bytostí,
jenž ochromila můj sen
svojí jedinou pochybností
Už nelze dále předstírat,
že jsem nevěřil v lásku,
slzy z očí začínám stírat
a z hrdla nevydám ni hlásku.
Nemám čas na pochybnost,
myšlenku běžím ochránit.
Již neprodám svou volnost,
abych vlasy Tvé mohl pohladit
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)