Anotace: hrala som sa so slovami, čo som mala v komentu, a vzniklo toto, tak to dávam tu ...
To je môj malý odtajnený raj ...
Od kurzu Silvovky ho takto mám ...
tak čo? hrám sa?
či je to naozaj? :-P
je mi to fuk!
a třeba jsem blázen?
třeba bych měla již na plavecký bazén
kdybych své slzy od mala sbírala
já mám svůj speciál bublifuk,
vždyt myšlenky jsou jak bubliny,
chvíli jsou tady a pak "puk!"
prasknou,
nebo někam pryč odletí,
nebo mi málinko sformujou dejiny,
na něco, co není
a nejsme tam už ani my
12.08.2008 04:49:00 | Romana Šamanka Ladyloba