Kupuju si
Kupuju si dílo
Mistra volných básní
Před očima bílo,
Až se srdce zasní.
Kupuju si knihu
Plnou jeho tahů
Na obálce pihu
A přes vazbu dlahu.
Pacienta kupuju si
Z bazarových lůžek
O ochranu u mě prosí
Obavu má z nůžek.
Kupuju si druha
K večernímu čaji
Uvnitř čeká vzpruha,
Kterou obal tají.
Kupuju si slova
Blýskavá a tichá
Každé v duši klová
Každé v mysli píchá.
Kupuju si básně
K otevření očí
I když čtou se krásně,
Každá jednou skončí.
Přečteno 392x
Tipy 19
Poslední tipující: bloumej očima, Evžen Bizon, Vlk v rouše, Karmínka, WhiteSkull, Nuviel, Džín, jára spots, saddova, 6thSun, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)