Modrá
Anotace: Má oblíbená brněnská čajovna...
Otevřít dveře a ucítit vůni
dýmky a čaje, co průvan sem zavál.
Pak těch pár schodů s modrým kobercem,
dovnitř potichu vstoupit,
jako první host v rohu pódia se schoulit
a čekat ve tmě.
Tady ty modré vzpomínky sídlí,
v první rožnuté svíčce vidím je se třepotat.
Někdy k smíchu nutí, často bolí.
Však v první misce čaje všechno mizí,
tou milovanou chutí nechám se odlákat.
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, ejwo, Vlk v rouše, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)