Parník
Anotace: sľuboval mi ........
Venčeky uvila som z púpavy
a potom pustila ich po vode.
To tata daroval mi hračku,
rozprávkový parník vysnený.
Až budeš veľká,
tak ti kúpim naozajstný,
čo odvezie ťa až tam,
čo sú oceány.
Ďakujem ti tata,
už sa na tu plavbu teším,
veď ty budeš na tej lodi
kapitánom mojim!
Komentáře (1)
Komentujících (1)