Masterplan
Anotace: Turns into a jungle hell
Nastřelenej vprostřed sebe
Hledám to svý malý, nepodstatný nic
V ničem
Bloudím si vlastním tělem
Soudím
Že sem pěkně v pi*i
Což mě ničí
A tak
/Attack, selfdestruction/
Loudím po krvinkách plán
Jak z bolu
Alkoholu
Ven
/Vpád do nitra
Invasion can be fun
Masterplan
Shot down/
Snad zítra
-Bez plánu-
Dostanu se dál
A nastřelím se jinam
..a možná přivítán
**No more to say
Time unleashes death**
Přečteno 453x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Matsuyama Tatsuko-chan, Stoneman, Lady Carmila, Nahá, Albertinka, už ne pernikova princezna, fuu, její alter ego, Bíša, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)