Kris Kros
Jedno slovo je vyřčené
a přidávají se k němu další
když je milé tak zahřeje
když je zlé tak straší.
Někdy je ze slov lavina
která vše pěkné zničí
je mrazivá a studená.
Někdy jsou jako květina
voňavá a nevinná
kterou vše krásné začíná.
Pojďme říkat ty krásné
vždyť dříve či později
každému svíce zahasne.
Přečteno 411x
Tipy 42
Poslední tipující: jedam, lucajda89, Kristýnka15, Myrja, Vlk v rouše, Iva Borecká, Heda, Romana Šamanka Ladyloba, Faileen, Belmon, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)