Anotace: ... myslím, že jsou chvíle, kdy si Bůh dá šlofíka a na světě se pak stávají takové věci - protože jinak to nechápu
Rozhodně by neměli platit jedni,za chování druhých.
Pokud je to někým,ten svět řízen.
Dost na tom,že jsou různé nemoce a katastrofy.
18.08.2008 20:02:00 | s.e.n
Jestli to nebude tím, že Bůh n...
Ne, nebudu tohle tvrdit, ale myslím si své...
Jinak krásné verše! Díky Ti za ně!
12.08.2008 12:41:00 | poustevník Jirka