Anotace: ...nejsem kuřák, jen úvaha nad malou krabičkou, kterou nosím stále v kabelce, člověk nikdy neví :-)...
Zaujala,taková krabička sirek a jak parádní dílko vzniklo.
Hledím a již podruhé čtu,
aby se mě to také chytlo.Ty tvé zajímavé příběhy.
13.08.2008 16:17:00 | s.e.n
Jj, skvělý nápad aj zpracování, moc se mi to líbí, příjemná změna číst něco trochu jiného a o něčem jiném :o) ST!
12.08.2008 19:19:00 | NikitaNikaT.
to jsou slova...:-)
taky nekourim,ale sirky mam nebo i zapalovac, protoze nemam rada skuhravici kuraky, co nemaj zapalovac a nesnesitelne skuci " jááá bych si dala cigáááro " :-))
12.08.2008 15:57:00 | saddova