AWAY
Na seznamu zbyl
už jenom poslední
vlak, co jezdí tam,
do stanice away
- jakože pryč.
Utíkám,
a chci bejt N/A.
Nejlíp celej život.
*
Čekám.
Asi na armádu spásy,
na houf andělů,
co mě vezmou do nebe...
*
A ty mi držíš
místo v PEKLE?!
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Tymi14, Veru, Myrja, Bíša, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)