Růže z ráje
Přiletěl.. já spící
-anděli, co neseš?
růži vonící
-tu správně nejseš
ne, já se nemýlím
-snad přece splet ses
my jsme se strefili
-jo, pádem z nebes!
cos to řek, padlý jsem?
-ne, jenom zablácen
mně let nezdařil se
-budiž zpět navrácen
pro tebe vykvetla
-v zahradě rajské?
odtamtud přilétla
-dárek danajskej..
najednou láska - bum!
k ní ve mně vzplála
kousíčkem ráje rtům
růže se stala
rudé rty, rudý květ
srdce žár rudý
navždy chci líbat smět
dar od pobudy
Přečteno 352x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, LucQa, Psavec, spare, Holis, Simísek, NikitaNikaT., igniss
Komentáře (1)
Komentujících (1)