Trošku temnější...

Trošku temnější...

Anotace: Některé cesty prostě nikam nevedou, za pracně překonanými překážkami nečeká odměna, není tam prostě nic...Někdy věci nevyjdou podle našich přání.

Nehledej naději, kde žádná není,
tak všeho nechej, oddej se spánku.
V probdělých nocích nepřijde snění,
zas vichřice přijde namísto vánku.

Ráno pak Slunce tak jako dřív
už nebude tě hřát.
(protože už nikdy nevyjde)
Na všem se usadí černý sníh
a Ty se začneš bát.
(že už nic hezkého nepřijde)

Vstoupíš i posté do stejné řeky
a posté smočíš se od hlavy k patě.
Namísto zpěvu jen hrozné skřeky,
udělej cokoliv, zas skončíš v blátě.

Namísto polibků kousnutí hada.
Namísto doteků jen rány holí.
Namísto přátelství čeká Tě zrada.
Namísto lásky jen srdce bolí...

11/08/2008
Autor miroslaF, 12.08.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Cizinka, maliska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

abych řekla pravdu vadí mi ta druhá strofa.. ale jinak moc hezké...

29.09.2008 23:50:00 | gaginas

líbí

tak táto mi hovorí priamo z duše...veľmi krásne...

28.08.2008 10:10:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí