Jak představit si prázdnotu?
Snad jako nahotu či tonoucího bez stébla trávy?
Nebo jako beznaděj, co celého tě spálí a ztratíš podněty tak důležité k žití?
Přemýšlím, jak popsat prázdnotu. Proč?
Prázdnota patří k životu a je tu proto, abysme ji naplnili.